måndag, augusti 30, 2010

Spoiled rotten

Nog har man det väl ganska bra när man tittar på termometern och den visar 28 C? Och så inser man hur varmt det var förra veckan eftersom man nu tycker sig ana en kylig snålblåst och funderar på om man borde ta på sig jeansen istället? Nä. Nu går jag och städar upp packningen från LV-helgen och kör några tvättar. Till och med det är roligt. Kanske tar jag och hämtar upp en Starbucks innan? Jo. Så får det bli. Ännu roligare.

2 kommentarer:

  1. Fy sjutton vad det verkar som ni hade det bra!
    Där ni bodde, ligger det vid Louis Vuitton ungefär? De höll på att bygga där i oktober när jag var där senast. Usch jag är så avundssjuk så det knyter sig i magen, skulle byta ALLA besök på Gudrun Sjöden för en helg där nu!
    Men som sagt det verkar verkligen som om ni hade det bra! Jag kommer definitivt rådfråga dig innan vi bokar nästa tripp.

    SvaraRadera
  2. Oh ja! Det var verkligen jättekul!!! Hm, jag vet inte var Louis Vuitton ligger (I know, I'm a fashion retard...) men Aria ligger i det där komplexet vid City Center, Vdara och Cosmopolitan ligger precis bredvid. Och det är precis nybyggt, så det är säkert det du tänker på. Men det var verkligen ett fantastiskt hotell/casino, jättefräscht och snyggt!

    SvaraRadera