torsdag, augusti 05, 2010

Klädkoder

Är det nå'n som har tips om hur man klär sig business casual utan att se tråkig ut? Jag har noll vana av att klä mig i annat än jeans och andra väldigt casuala kläder...
Skulle vilja se ut sådär lite feminint avslappnat men ändå tjusigt antrhopologie -chic. Eller är jätte-mönstrat ett no-no?

2 kommentarer:

  1. Jag tycker att kläderna "smittas" lite av hur man känner sig! Tex kan ju jeans och en (mönstrad) skjorta vara väldigt avslappnat, men tar man på en klacksko till så både ser det lite mer dressat ut och hållningen gör ju att man känner sig lite snyggare och mer uppklädd. Men jag tycker att har man väldigt strikta kläder så kan man vara mer ledig i frisyr och smink, och likadant har man mer avslappnade kläder (så som klänningen du länkade till) så kan det bli väldigt snyggt och business-aktigt med håret i en knut till. Och så tycker jag att om det är mönstrat och mer avslappnade kläder så ska det minst vara tre kvarts ärm för att funka i det sammanhanget.
    Pust! SÅ, det tycker jag, men det är bara jag det! :)

    Och jo just det, ett väldigt användbart plagg är koftor! Samma funktion som en kavaj men inte lika stelt. Som tex den här: http://www.anthropologie.eu/printed/Wrapped-Diamonds-Cardi/invt/7114600503506 med ett par svarta brallor och en vit t-shirt under bara. Skitsnyggt!

    Okej, måste lämna deras sida innan jag hämtar plånboken!

    SvaraRadera
  2. Tack för tipsen :)
    Letar runt just nu, men det var användbara idéer du gav mig!

    SvaraRadera