torsdag, september 03, 2009

The real OC

Har vistats i södra SoCal ett par dagar. Ingen träning enbart mat. Och mat igen. Fördelen är att maten till hälften består av yoghurt och färska örter. Men ändå..

Gårdagen spenderades på en alldeles tvättäkta (ha ha) lavanderia. Det var svärmor som skulle ha hjälp med stortvätt, så vi packade bilen full och gav oss ut på jakt efter nå't prisvärt ställe hon fått nys om. Jag skulle ju tagit bilder, men kameran tillika hjärnan blev kvar hemma i dalen.
Varmt som i helvetet var det, ca 40 C. Efter att sju maskiner var bräddfyllda med kläder var det bara att slå sig ned och vänta. En mycket trevlig äldre herre som mest pratade spanska, förklarade hjälpfullt via gester och ord hur maskinerna skulle användas samt att schampoo är bra att tillsätta tvättvattnet om man vill ha bort svett- och fettfläckar. Kvinnan som jobbade som städerska på stället hade tagit med en hel varuvagn med squash och tomater som hon bjöd bort till den som ville ha. Tre svettiga timmar och många mexikanska leenden senare var vi klara. Efter en dusch åkte vi till Laguna Beach och åt vattenmelon hela kvällen. Paradiset.

1 kommentar:

  1. Vilken hjälpsam svärdotter du är! Vattenmelon är inte dumt :)

    SvaraRadera